• Concepting en Strategie

  Een uitgebreide analyse van uw bedrijf of dienst brengt ons naar het eerste concept. Wij bepalen hoe we het concept het beste op de markt kunnen zetten. Met de doelgroep continu in ons achterhoofd, bepalen wij de minimale vorm van interactie die de gebruiker ervaart. Samen met u kijken wij hier kritisch naar en gaan we, waar nodig, een verbeterslag maken. Het concept wordt bij ons gezien als de “kapstok”, die wij nodig hebben om onze producten “aan op te kunnen hangen”.

   

   

  Als het concept gecreëerd is, richten wij ons op de strategie. Hoe sterk is het merk? Hoe verhogen wij de naamsbekendheid? Hoe veroorzaken wij meer sales/traffic? Nauwlettend houden wij de nieuwste trends, technologische ontwikkelingen en innovaties in de gaten. Wij weten precies wat werkt en waarom.

 • Webdesign/development

  Wij maken responsive websites met als doel uw doelgroep een vlekkeloze ervaring te bieden! Webdesign is enorm veelzijdig.

   

  User experience staat bij ons centraal. Wij kijken goed naar wat gebruikers willen en bepalen samen met u de “geur en kleur” van de website, ofwel de online identiteit/huisstijl. Onze interactiedesigners volgen de laatste trends en samen met u bepalen wij de functionaliteiten. Samen gaan wij niet alleen de doelgroep bepalen, maar ook bedienen! Navigatie en interactie krijgen extra aandacht.

   

   

  Responsive webdesign bepaalt dat de site op elk mogelijk device dezelfde ervaring krijgt, een hogere ranking bij zoekmachines en geoptimaliseerd is voor mobiel. Wij ontwerpen vanuit het mobile first principe, dit houdt in dat wij vanuit de mobiele gebruiker denken tijdens het gehele ontwerpproces.

   

   

  Al ons design is maatwerk en er wordt geen gebruik gemaakt van templates. Dat betekent dat u alle vrijheid hebt. Ons uitgangspunt is dat u, de gebruiker, de site compleet zelf moet kunnen beheren. Al onze websites worden opgeleverd met CMS WordPress. U kunt alle essentiële content zelf beheren en waar nodig aanpassen. Wij hanteren pre-oplevering. Dit houdt in dat één week voor de definitieve oplevering de website voor u beschikbaar komt en wij samen nog kunnen “troubleshooten” totdat er een product staat waar u 100% tevreden over bent!

 • Animaties

  Wij ontwerpen 2D motion graphics die een complexe boodschap op een simpele manier uitlegt: een wondermiddel! Eerst gaan wij samen de boodschap grondig bestuderen, zodat wij precies weten wat er uitgebeeld moet gaan worden. Dit doen wij door het schrijven van een script. Na onze inhoudelijke sessies gaan wij de stijl bedenken en de vaak complexe tekst omzetten in beeld. Een duidelijk storyboard moet een goede indicatie geven hoe de animatie de boodschap gaat uitleggen. Enkele toepassingen voor een animatie zijn: presenteren product/dienst, een ingewikkeld verhaal verduidelijken, de verkoop stimuleren of het geven van een training. Een animatie is één van de effectiefste manieren om non interactief iets te verduidelijken.

   

   

  Het is eenvoudiger voor de gebruiker, omdat het als laagdrempelig wordt ervaren. Wij houden van simpele woorden, humor en balans tussen tekst, beeld en soundeffecten. Al onze animaties tekenen wij vanaf scratch. De enige keuze die u als klant hoeft te maken is hoe uitgebreid/gedetailleerd de animatie moet worden. Wij denken hier graag met u over mee.

 • Grafisch design

  Grafisch design is de visuele basis die ten grondslag ligt aan al onze producten. Bij ieder concept behoort een eigen huisstijl. Tijdens de conceptfase onderzoeken wij de beste stijl die bij uw behoefte, maar zeker bij die van de gebruikers past. Onze eigen stijl onderscheidt ons van anderen, onder meer door bijpassend kleurgebruik.

   

   

  Een huisstijl is een breed begrip; hieronder valt eigenlijk alles wat u nodig heeft om uw oplossing/product goed op de markt te zetten. Een poster campagne, klein grafisch werk of een complete social media campagne, grafisch werk zit in al onze producten verweven.